FREE DAWIT ISAAK, NOW!!!

President of the State of Eritrea. 2011-09-16

ISAIAS AFEWERKI

City of Asmara.

 

Hello Isaias.

 

Man kan undra varför jag inte börjar med att titulera dig, med Sir eller President? Det är inte av oartighet eller brist på respekt, jag gör detta, utan helt enkelt att jag ser dig lika mycket värd, som Dawit Isaak eller mig.

Är du så förblindat av din egen ”storhet” att du inte längre har känslor kvar, för de människor, som slåss för sin frihet, sina demokratiska värdigheter och sina liv och att man vill få bland det mest viktigaste framförallt, nämligen rätten till yttrandefrihet och rätten att få kunna få ”tänka fritt”.

 

Även i vårt demokratiska land så är det ingen självklarhet att få publicerat det man tänker, utan vi har också ”småpåvar” inom media, som censurerar kritiska röster. Samma problem, som Ni har, med skillnad att Världen inte vet att detta är så, i vårt land. Ännu!

Här i Sverige skulle du lätt fått en ministerpost, du har alla förutsättningar!

 

Nu har du chansen att visa världen men framförallt dig själv, Isaias, att du är ”full av nåd” och att du benådar, din landsman Dawit Isaak.

Har inte denna man lidit, tillräckligt mycket?

Hur hade du mått om du tvingades till att överlämna ditt liv i händerna, på någon som inte delade dina åsikter och värderingar? Mästaren som bestämmer över andra liv eller död, är det detta, du vill bli ihågkommen för?

 

Ju längre tiden går, så blir Isaak, en större och mäktigare frihetskämpe och du blir en ”mindre människa, ”, i allas ögon!

 

Valet är ditt, Isaias, rädda dig själv från livslång förnedring, och till sist: ”En STOR man, visar barmhärtighet och human vördnad”!

 

Är DU, den mannen som ger friheten, den chans, som Dawit Isaak, är värd?

 

När du befriar Dawit Isaak, så blir du, Isaias Afewerki, också fri, det är så det fungerar.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *