Sjunker (s)keppet, nu??

I början av Håkan Juholts framträdande som partiledare, så tog jag honom under mina vingar och skrev i tidningen Barometern, att man skulle  ge honom en chans. För han fick ganska mycket kritik i inledningen av sin ”karriär”!

Som jag ser det, så har denna chans glidit honom ur händerna och i mina ögon, så är han politiskt död, och inte ens en respirator, kan längre rädda honom. All trovärdighet har han själv förbrukat!

Både Håkan Juholt och hans sambo Åsa, uppvisar ett kriminellt beteende och är det, en sådan partiledare, Vi vill skall styra (s)keppet, mot nya mål. Hur kan han prata om hederlighet, omdöme och förtroende under tiden, han visar sig vara en ”maskerad lögnare”?

Är det inte dags att avpollettera,  Håkan Juholt, och sätta honom, där han gör mest nytta, nämligen, som en av ”Fångarna på fortet”!

Göran ”En Herrgård åt alla” Persson, Mona ”Toblerone” Sahlin och nu Håkan ”Tjuven” Juholt, vilket gäng!

Denna ”kriminella triangel”, får väl ansöka om medlemskap hos ”Hells Angels” eller ”Bandidos” dom har ju med råge, klarat av inträdesprovet!

I Sverige är de skillnad på ”busar och bovar”, tycks det!

Vad hade hänt om en ”laglydig medborgare” av misstag, skulle ha fått oförtjänt massa pengar insatta på sin redan skrala ekonomi? Han använde pengarna för att betala sina skulder och när han som Juholt, åkte fast för detta bedrägliga beteende och ”tvingades” att återbetala sitt misstag, hur skulle han kunna slänga upp, som i Juholts fall, 130.000:- på ett bräde? Det hade inte gått, men Juholt hade denna ”kassareserv” och när han betalade tillbaka ”dessa stulna pengar som han stal av skattebetalarna”, ja, då slipper han bry sig om detta, hädanefter! Glöm det, jag skall syna honom och kräva hans avgång, för sådana politiker som stjäl från de som har det, sämst ställt i samhället, sådana ”parasiter” ger jag inte mycket för!

Varför blev inte Juholt anmäld till Kronofogden?

Skattebetalarna fick betala för Juholts och hans kriminelle sambo Åsa-s semestervistelse i Minsk, Vitryssland? Vem f-n har råd att åka på semester, med egna pengar, om man är en fattigpensionär eller arbetslös, i vårt underbara ”demokratiska rike, Sverige”?

Sverige är ett underbart paradis, för politiker, som gärna trampar på andra för att nå toppen först, med ”alla medel”, man kan uppbringa, på laglig eller olaglig väg. Vem bryr sig, om moral, sanning eller respekt, bara man får en personlig vinst, på detta djävulskap.

Olof Palme sade en gång, jag citerar: ”Satans Kreatur”. Jag använder mig av liknande ord, fast med den ändringen,  att det blir så här i stället: ”SATANS PARASITER OCH KRIMINELLA TERRORISTER”!

Detta är Sverige, år 2011.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *