Släng ut Ransgård med den skit han håller på att förverkliga…….

Vad har hänt med ”Nya Moderaterna i Göteborg? Kanske skulle Vi önska tillbaka de ”Gamla Moderaterna”, för där upptäckte Vi som satt på åskådarplats, INTE tillstymmelsen av det bedrägliga beteendet och detta öppna hat, mot en partimedlem, ( Martin Wannholt) som iscensatts av hans egna partikamrat, (Jonas Ransgård).
Vilka inom partiet anser att det hemliga möte, partistyrelsen utlyste, för att rösta fram en annan kandidat med MINDRE personröster än vad MW, inbringade?
JR –s , önskan eller var det ett krav att MW, skulle uteslutas ur partiet för att han hade ett eget förstånd och en egen vilja, att hålla sitt samvete rent och intakt, genom att som han själv säger, dessa riktade ord till alla som står på barrikaderna och spyr galla, över vad MW, egentligen sade: ” Skjut inte budbäraren”!
MW gick, helt i all ordning med i Vägvalet i denna frågan, om vilka fördyringar Västlänken och Trängselskatten, ( STRAFF-skatt) skulle skena iväg på, och majoriteten som valde bort trängselskatten inom Göteborg, genom en folkomröstning! Men genom att kräva att MW skulle bli partilös, för sin åsikt i denna infekterade fråga, så på ren svenska, så ”skiter” JR, i vad Göteborgs medborgare tycker och sopar bort all kritik med en död kvast, för att ”mörka” allt som MW, står för. Men bästa JR, MW är INTE ensam att ha synpunkter på denna ”Göteborgssåpa” som JR, ger sitt stöd till. Har inte JR gått över alla gränser när han öppet förklarar krig mot en partikamrat och är inte mobbing ett brott, i maktens korridorer? Kanske är det dags att ändra, till denna logga, ”De nyare Moderaterna”, för när det gäller den de har idag, så borde man dra något gammalt över den. Hur kan JR så tydligt ge fingret åt majoriteten som värnar om sin stad, försvarar de demokratiska spelreglerna och respekterar den folkomröstning, som väljarna ser som något heligt och värdigt! Rädda det som räddas kan, Ni Moderater som anser att JR bedrivit en häxjakt på MW, och be JR, att i morgon dag, hämta en stege och skruva ner dessa betalstationer och kräv av honom, att han ber Martin Wannholt och de som röstade NEJ till Trängselskatten, om ursäkt! Till sist, så hoppas jag att Maria Rydén, Hampus Magnusson och Kristina Tharing, som efter (m)-valberedningens förslag, INTE sätter sig i den politiska stolen, som Wannholt erövrat, pga av den demokratiska process som genomfördes då personrösterna hade räknats in.
Wannholt, Du har rättvisa, förnuftet och respekten på din sida och det är dessa egenskaper som Ransgård saknar!
Till sist så finns det bara ett enda alternativ kvar och det är:
”AVGÅ RANSGÅRD, eller följ folkomröstningen, angående vad gäller ”Trängselskatten”, ( den helt, onödiga påtvingade ”Straffskatten”!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *