VÅLDGÄSTA INTE VÅRT LAND!

Skulle Beatrice Ask, istället för att beundra sitt utseende, göra lite nytta som Justitieminister, så hade det här speciella hotet, mot ”Kalmarkåken”, undanröjts. Men det fattas kurage och vilka folkvalda, har den egenskapen?

”Kalmarkåken” är en anstalt, man hotar att stänga, man har inte råd!

Därför tar jag ordet och inte bara föreslår, utan kräver att Sverige ändrar hela sin kriminalpolitik, som inte fungerar i fas med verkligheten!

Som exempel ”mördarna från Polen”, (med reservation, att det är dom skyldiga),  som slaktade ett lantbrukarpar från Alingsås, 2011, så tycker jag att de skall avtjäna sitt straff i Polen! Enbart denna kostnad för Kriminalvården skulle räcka för att rädda stora delar av SVENSK kriminalvård.

Som högriskfångar i ”lyxhotellet, anstalt Sweden”, så kostar dom oss skattebetalare 3.000:-/dygnet dvs, tillsammans 6.000:-/dygnet, för dessa”experter som specialiserat sig, på våld mot äldre”.

 

Det finns många miljarder, som skulle kunna gå till kriminal-vård, värt namnet, om detta genomförs, det jag nu levererat!

Vi välkomnar gäster, från utlandet, men när dom mördar, stjäl och våldför sig på våra medborgare, då har man överstigit allt som kan klassas, som anständigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *